Virtualiseringssoftware

Virtualiseringssoftware er alle indstillet til at ændre de måde producenterne gøre computerhardware og også påvirker den måde datacentre er lykkedes og køre, mindst den nær, forudsigelig fremtid, dvs. Virtualiseringssoftware er bogstaveligt talt blevet tvunget på IT-branchen af drastiske behovet for større multi-core chip arkitektur og en efterspørgsel efter bedre måder at spare på energiomkostninger. Virtualiseringssoftware er en teknologi, der allerede har konsolideret sin stilling i IT-branchen og er kun sat til at vokse.

Virtualiseringssoftware menes at være udtænkt af et selskab kaldet VMware, et selskab baseret i Calif og lidt mindre end et årti gammel. Sådan er potentialet for virtualiseringssoftware, IT tunge vægte som Intel, AMD og Cisco systems har investeret meget kraftigt i virksomheden i den seneste tid. Disse ledere inden for computerteknologi har indset behovet for at bøje teknologi på en måde til at rumme virtualization programmel og drage fordel af det fulde omfang af virtualiseringssoftware.

Så hvad er virtualiseringssoftware handler om?

Før vi dykke ned i anvendelserne af virtualiseringssoftware skal vi først forstå hvad virtualization programmel er og hvor det bruges. Virtualiseringssoftware er et software-teknologi, der gør væk med behovet for kører flere servere. Med virtualisering software administratorer af data kan Centre konfigurere en fysisk server til at køre flere operativsystemer samtidigt, som hvis fungerer systemer løb på flere maskiner samtidigt. Det sparer på omkostningerne ved investering i flere servere uden at øge ressourcerne af en enkelt server. Det sparer også på enorme omkostninger af perifere netværksenheder såsom netværksswitches og hubs. Således virtualiseringssoftware fører til massive besparelser på hardware omkostninger, energiregninger og vedligeholdelsesudgifter samt, på samme tid øge nytte og effektivitet af maskinen virtualiseringssoftware er installeret på.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.