Hvordan til at dekorere for Baby brusebad

Som vært for baby brusebad vil dekorationer sandsynligvis være en af dine største opgaver!

Bare fordi du er værten, betyder det ikke, du skal bruge hundrede dollars at have et fabelagtigt udsmykkede placering for din elskede ens baby brusebad.

Tror i temaer! Ved hjælp af et tema kan gøre udsmykning så meget lettere end hvis du bare har en vag ide om dreng eller pige til dekorationer. Her er nogle enkle måder du kan spare penge på dekorationer.

Bruger barnets børnehave tema, kan du optage dine gaver til den nye mor i dekorationer. Hvis barnet skal have en Noahs Ark, gård eller jungle tema værelse, kan du få nogle udstoppede dyr til at dekorere med! Bruge dem som centerpieces og dekorere sideborde, efter behov.

For en stjerne tema værelse, kan du skære store stjerner, spray male dem sølv og guld og hænge dem fra loftet. Brug stjerne konfetti på bordene og forsøge at finde nogle wire garland, også. Jeg har set disse typer af garland hele året rundt. Stjerner er også let at finde på stearinlys, duge, servietter, osv.

Mange mennesker elsker at give ble kager som baby brusebad gaver. De er ikke kun tjene som gaver, men gøre stor centerpieces!

Til barnedåb jeg har vært, gerne jeg altid har en menu på skærmen, så gæsterne ved, hvad de spiser! Det kommer sandsynligvis fra at være en picky æder, men jeg har altid fået vidunderlige kommentarer på dette. Det er meget simpelt at gøre, også! Bare få en flot billedramme (du kan endda få en indgraveret for en baby gave!) og på computeren, Skriv op på listen over fødevarer, du vil blive serverer. Bruge en skrifttype, der koordinerer med temaet, centrere det på siden og printe det ud! Jeg kan godt lide at bestille varen på samme måde rart restauranter gør med forretter første, salater og brød, næste, vigtigste kurser efter at efterfulgt af desserter og drikkevarer.

Det er virkelig en meget flot finish, der ikke tager meget arbejde på alle, men du vil få masser af komplimenter på det! Jeg ikke selv har noget imod hvis du tager hele æren selv!

Hvis du vil have noget uden for baby brusebad sted at annoncere det, kan du få en banner eller værftet tegn, der kan også gives til moderen som en gave. Altid være tænker på dobbelt formål baby shower dekorationer, der kan gives som gaver! Dette er en fantastisk måde at spare penge!

Blomster er vidunderlige Tilføjelser til enhver baby brusebad udsmykning. Hvis du bor i nærheden af et supermarked, der har en blomstret afdeling, kan du spare masser af penge ved blot picking up nogle bundter og gøre din egen blomsterarrangementer. De fleste butikker har en blomstret kunstner, der arbejder der, så bede om et par tips. Vær ikke bange for at prøve det! Ingen vil sandsynligvis vide, at du ikke får et arrangement custom lavet til baby brusebad, hvis du ikke fortæller dem.

Når du er der, spørger, om de har nogen kasserede kronblade, du kan have. De fleste blomsterhandlere tage et par kronblade af roser før at arrangere dem og vil give dem til dig gratis hvis du spørger. Bare ringe rundt til lokale butikker og se. Du vil aldrig vide, medmindre du spørger!

Hvis du bare ikke tror du kan håndtere gør din egen blomsterarrangementer eller du ikke har tid, kan bestilling online også være en stor penge saver. Du kan ofte få snesevis af roser for så meget mindre online end lokalt fordi online blomsterhandlere kan købe i løs vægt og passere besparelser til dig.

Have det sjovt udsmykning til dit næste baby brusebad! Husk at bruge dekorationer, der også kan bruges som gaver til at spare penge!

This entry was posted in Nyheder and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.