Hvordan din virksomhed kan spare tid og penge med High Tech Digital skiltning

Kort sagt «digital skiltning» er en elektronisk display enhed, som bruges i og udendørs for at præsentere konstant skiftende, computer genereret oplysninger med fuld bevægelse video, tekst og animationer. Digital skiltning anses for at være en dynamisk billboard eller plakat.

Du kan kalde det fangenskab publikum netværk, digital skiltning, elektroniske Displaynetværk, digitale dynamisk skiltning, narrowcasting, data støbning, digitale Instore merchandising, medarbejder TV, tryllebundet publikum netværk, ud-af-home media networks, retail TV, digital media net, elektroniske skilte plus andre vilkår en ting er sandt, det er her for at bo.

Display enheder bruges i digital skiltning systemer omfatter Plasma Display-paneler (PDPs), flydende krystal display skærme (LCD), billedrør skærme (CRT), normal fjernsyn, projektion displayskærme, ruller led opslagstavler og stå alene kiosker med touch-skærme for interaktivitet.

Hvordan Digital skiltning kan spare din virksomhed både tid og penge:

Som nævnt tidligere, er digitale skilte bruges til at vise en bred vifte af applikationer og teknologier, der udstrakt grad hjælper i reklamer og fremme af en virksomhed. Du har sikkert set digitale skærme, der viser på mange steder som supermarkeder, offentlig transport mv. Generelt kan det siges, at digital skiltning helt refererer til en elektronisk styrede skærm eller sæt af skærme, der kan opdateres via fjernadgang via internettet uden omkostninger eller bekostning af skiftende de fysiske plakater.

Derfor det er meget let og omkostningseffektivt at ændre dine målrettede budskab og kan opdateres på hundreder eller tusinder af skærme på en gang. Denne nye industri har ført til produktinnovationer projekt billeder og video direkte på de store windows ved hjælp af en omvendt billede skærm. Det er meget vigtigt at bruge lige digital skiltning softwarepakke til at sikre, at den korrekte besked skal vises på det rigtige tidspunkt.

Her er et par mere fordele af Digital skiltning

Den største fordel: et digitalt skilt har mulighed for at opdatere indhold og levere din specifikke besked til specifikke målgrupper på bestemte geografiske steder hver gang og til tiden!

Omkostnings- og tidsbesparelser: dit budskab går ud i minutter i stedet for uger og du gemmer kæmpe på ikke at skulle udskrive.

At tjene penge til en forandring: Hvis din placering er en levedygtigt marked for reklame du nu kan sælge annonceplads for at få dækket dine omkostninger til installation. Yderligere indtægtskilder er SMART!

Kommandoen kunder opmærksomhed: Et digitalt skilt har beføjelse til at stoppe og få kunderne opmærksomhed gennem bevægelse og lyde bare som en regelmæssig TV men placeringen af skærmen er på et mere belejligt tidspunkt.

For eksempel: Lad os sige du har en virksomhed, der sælger en bred vifte af maling fra forskellige fremstiller alle på en hylde. Kunden ‘A’ vandreture i og har brug for maling, men ikke sikker på hvilken producent til at gå med og ønsker flere oplysninger. Med en digital skærm over den isle at give flere oplysninger til din klient, mens de venter på dig til at slutte op og hilse på dem, kan de se et kort betalt reklame præsentation fra en af dine producenter.

Undersøgelser har vist denne form for reklame påvirkninger købsbeslutninger eksponentielt!

Hurtig og nem opdatering af indhold: indholdet af en digital skiltning system kan ændres på forskellige steder og på et forudbestemt tidsplan fra en central design station ved at udnytte internettet.

Yderligere oplysninger kan findes ved at lede efter digital skiltning online til at finde virksomheder, der tilbyder forskellige produkter og digital skiltning softwarepakker. Da prisen på computerhardware fortsætter med at falde hurtigt tror jeg du vil fortsætte med at se mere digitale skærme dukker op i uventede steder!

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.