Hvad koster et websted at bygge?

Det er muligt at undre sig over, hvor meget et websted koster. Omkostningerne ved et websted kan variere afhængigt af dets kompleksitet. Måned, mens et e-handelswebsted med mere avancerede funktioner koster $ 25,000 at bygge. Du har to muligheder afhængigt af hvilke funktioner du leder efter. Ansæt et webudviklingsbureau, eller ansæt et administreret team. Her er nogle eksempler på mobilvenlig hjemmeside.

Omkostningerne ved et grundlæggende websted kan starte ved $ 6 pr.

Mens mange websteder tilbyder gratis planer, skal du muligvis betale ekstra, hvis du har brug for mere avancerede funktioner. Disse gebyrer spænder fra $ 5 til $ 50 pr. Måned. Mange webstedsbyggere tilbyder gratis versioner, såsom WordPress. Du kan også købe premium-plugins for yderligere $ 5-10 pr. Måned. Det er op til dig at beslutte, om de ekstra funktioner er det værd og dit budget.

Det er dyrt at oprette et websted. Hosting kan være så lavt som $ 6 pr. Måned for grundlæggende hosting. Betalt vedligeholdelse af webstedet kan koste op til $ 1,500 pr. Måned. Budgettering er kompliceret, fordi du også skal overveje andre omkostninger. Digital markedsføring kan let koste mere end $ 10,000. Disse tjenester er afgørende for et websteds succes, herunder SEO og social media marketing, webstedshosting og oprettelse af blogindhold.

Et webudviklingsbureau kan styre hele udviklingsprocessen eller levere et administreret team.

Overvej, hvordan du får mest muligt ud af et webbureau. Nogle agenturer vil kun fokusere på software engineering som PHP og Laravel udvikling. Nogle har brug for dig til at styre projekter og give produktretning. Uanset hvad dine behov er, er det vigtigt, at du verificerer virksomhedens omdømme. For at finde ud af mere om virksomhedens track records kan du bruge sociale medier og virksomhedsblogs.

En omkostningsbesparende fordel ved outsourcing af din webstedsudvikling er en anden. Det kan tage flere måneder at ansætte et internt team til at opbygge dit websted. Outsourcing virksomheder kan producere arbejde af høj kvalitet på en brøkdel af tiden. Outsourcingfirmaer betaler ikke deres medarbejdere, så du behøver ikke bekymre dig om deres fordele. Du bør finde en virksomhed, der kan levere de samme resultater til en lavere pris.

UI / UX-design kan koste alt fra $ 750 til $ 4,000

Der er mange faser i UI / UX-designprocessen. Disse inkluderer forskning i din målgruppe, analyse af dine konkurrenters websteder, wireframing og prototyping. Afhængigt af kompleksiteten på dit websted kan UI / UX-design koste alt fra $ 750 op til $ 4,000. Du kan forvente at bruge mellem 15 og 80 timer på at designe brugergrænsefladen / UX til dit websted afhængigt af dets kompleksitet.

Omkostningerne ved UI / UX-design til lancering af et websted varierer afhængigt af dets kompleksitet, antal sider og mængden af animationer. Typisk tager UI / UX-design alt fra en til to uger. Du kan forvente at bruge omkring $ 4,000 på et UI / UX-design af høj kvalitet.

Omkostningerne ved e-handelsfunktionalitet kan variere fra $ 2000 til $ 25,000.

Et e-handelswebsteds omkostninger afhænger af dets funktioner, såsom integration med Google Analytics, e-mail-kampagner og sporing af sociale medier samt muligheden for at spore webstedets succes i søgemaskiner. Et websted kan have e-handelsfunktionalitet tilføjet for mellem $ 2000 og $ 25000. Et websted kan koste mellem $ 2000 og $ 25,000 for at tilføje e-handelsfunktionalitet afhængigt af dets kompleksitet.

Der er mange muligheder for design af e-handelswebsteder. Omkostningerne vil variere afhængigt af, hvor komplekst projektet er. Der kan påløbe yderligere omkostninger, hvis du tilføjer en flersproget markedsplads. Mange e-handelskunder er ikke klar over den kompleksitet, der er involveret i at oprette et e-handelswebsted. AgileTech er bekendt med hjemmesideudvikling og kan rådgive om omkostninger. Kontakt os for at lære mere om omkostninger til udvikling af e-handelswebsteder.

This entry was posted in Portaler. Bookmark the permalink.