Børn fejre fred gennem plakat konkurrence

Hvordan er verdensfred set gennem børns øjne? Mere end 3 millioner børn i alderen 11 til 13 har delt deres visioner for fred gennem Lions International fred plakat konkurrence.

“Opnå fred kræver et dybt ønske om at forstå, respektere og ære andre,” sagde Kyler B. Watson, 13, i Stuttgart, Ark., en af konkurrencen 2005-2006 merit award vindere.

2005-2006 grand prize vinderen var Cleverson da Silva Rosa, en 13-årig fra Parana i Brasilien, der sammen med to familiemedlemmer og den pensionstegnende Lions club formand, rejste til New York for løver dag med de Forenede Nationer. Den årlige begivenhed giver løver mulighed for at mødes med ambassadørerne i FN ‘s hovedkvarter. Mere end 700 løver deltog i år.

Tidligere grand prisvindere har kommer fra hele verden, mange fra områder, hvor børn ikke kender fred.

“Fred plakat konkurrence repræsenterer en unik måde for vores medlemmer at give afløb for disse fremtidige ledere til at udtrykke deres visioner for fred,” sagde Lions klubber International formand Ashok Mehta.

Lions klubber sponsorere konkurrencen i skoler og organiseret ungdomsprogrammer. Det giver en afsætningsmulighed for børn og voksne at diskutere betydningen af verdensfred mens kunstnerisk demonstrere ideer til at nå dette mål. Nu 18 år har konkurrencen været afholdt i mere end 75 lande.

“Jeg tror, det er vigtigt, at unge har en chance for at virkelig tænke på fred i verden,” sagde 13-årige Wade Angeli i Fairfax, VA, en anden merit vinder.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.