Arkitektoniske skalamodel

Jeg havde en 1 48 skala model flyvende fæstning, der var min stolthed og glæde.

Da jeg gik til arkitektur skole, gav jeg det hele op. Jeg regnede med at jeg ikke kunne gøre en karriere i modeller, og bør gøre noget andet, som jeg nød. Little jeg indse hvad ventede mig. Jeg fik faktisk et job i arkitektonisk skala model gør! Hvis du nyder at arbejde med miniaturer og har praktisk kendskab arkitektur, er dette et fantastisk område at komme ind. Når jeg laver arkitektoniske skalamodeller, får jeg oprette komplette miniature Fællesskaber. De fleste af mine arkitektur skala model klienter vil ikke bare have en model af den bygning, som de foreslår. De ønsker en model, der viser hele omegn sammen med bygningen. Dette giver forbindelse til visionen, og gør det ud som om det allerede er kommet til livet. Dette er, hvor arkitektonisk skala model bygherrer kommer.

En af de interessante ting om arkitektoniske skala model gør er, hvor omhyggelige det er. Trods alle fremskridt af moderne teknologi, der er stadig kun en måde at gøre en arkitektonisk skalamodel: i hånden. Sure, der er nogle fordele, som vi har, at tidligere generationer ikke gjorde. De enkelte stykker af arkitektoniske skalamodeller kan være stemplet. Dette sparer hundredvis af timers arbejde, fordi du ikke behøver at skære hvert stykke af sig selv. Dog har tilpasse den arkitektoniske blueprint til en arkitektonisk skalamodel, designer stykker, at skabe skimmelsvampe, trimning af dele og at sætte dem sammen, alle stadig at blive gennemstegt af menneskelige hænder. Ingen har regnet ud en måde hen til automatisere oparbejde.

Jeg er taknemmelig for, at de ikke har regnet ud en måde at tage de enkelte håndværkere fra den arkitektoniske skalamodel. Dette job er en drøm, og det glæder mig, det ikke kan gøres mere effektivt af maskiner. Jeg tror det vil være en lang tid før nogen finder ud af en anden måde at gøre det. Hvis det var et spørgsmål om masse fremstilling arkitektoniske skalamodeller, ville det være anderledes. Du kan skabe et design og har det stemplet af en maskine. Men hver arkitektoniske skalamodel er brugerdefinerede bestilt, og så hver skal specialfremstillede.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.